dimecres, 2 d’abril del 2014

El llit de fusta egipci de Barcelona: cosmètica i descans

Aquesta entrada del blog en un principi estava destinada a esbrinar l’enigma del llit de fusta egipci que es troba al Museu Egipci de Barcelona. Vam intentar visitar el museu i en arribar vam explicar la nostra proposta de crear un blog sobre els enigmes en clau educativa de la ciutat de Barcelona i vam demanar, si us plau, que ens deixessin passar. Fins i tot mostrant el documents que ens acreditava com a estudiants de la Universitat de Barcelona.

La resposta, després d’un parell de trucades, va ser que no, que aquest museu se sustenta amb els fons privats i que els seus ingressos depenen de les entrades que paguen els visitants, així que no era possible que ens deixessin passar sense pagar els 8 euros de l’entrada reduïda per a estudiants.

Nosaltres, com a futurs mestres, pensem que un museu que no deixa passar a estudiants de magisteri per fer una recerca del que es troba allà per valorar els elements que s’hi troben, no té vocació educativa i, per tant, no recomanem la seva visita. Hem de tenir en compte, a més, que el museu egipci de Barcelona pertany a la Fundació Arqueològica Clos, i que les fundacions tenen certes facilitats tributàries, és a dir, estan exemptes d’alguns impostos, per tot això, encara considerem més greu la negativa a deixar-nos passar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada